BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Showing posts with label sweet. Show all posts
Showing posts with label sweet. Show all posts

Thursday, March 26, 2009

RelaXkan MinDa..

1. Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.
2. Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade
3. Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye
4. Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun! tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'
5. Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...
6. Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus
7. Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut
8. Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak
9. Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'
10. Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:
- Sekretari baik........ ......... .
'Selamat pagi tuan'
- Sekretari kurang baik........ ... 'Dah pagi ni tuan'
11. Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?! ;
Answer: Dua-dua tak kenal korang...heh
12. Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur
13. Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg ' bole diangkat...
14. Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape...
15. Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......

Thursday, March 19, 2009

new kopera















dak2 geng kk
















sebelum klas en.kamal sempt posing lg..
















memperkenalkn..... jen..je...jeng
jawatankuasa yang x kuasa geng kk..
kpd yang tiada harap dimaafkan..
n yg lelaki kat blakang tu bukan ek..

















ats tangga pom boleh la
















kcian kat ujung x nampak...
















gaya ekslusif para sejarawan

buat kawan-kawan

minggu ni minggu esaiman.. huhuhu
tp walaubagaimanapun jngan tensen2 tau..
setiap dari kita perlu ada kekuatan...
chaiyokk...chaiyokk

Friday, March 13, 2009

Salam Impian

Setiap insan punyai impian begitu juga kami. Pertemuan kami memberi kesan yang amat bermakna dalam hidup kami. Kini kami bersama dalam menggapai impian.